NAC neemt 'goede passer en dribbelaar met veel potentie' over van FC Utrecht

NAC neemt 'goede passer en dribbelaar met veel potentie' over van FC Utrecht

22-07-2021 21:14
21

NAC Breda heeft ook de volgende aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen: Odysseus Velanas komt over van FC Utrecht. De 23-jarige middenvelder tekent een contract voor één seizoen in het Rat Verlegh Stadion, met een optie voor nog een jaar.

Velanas mocht vertrekken uit de Domstad, waar hij zijn wedstrijden voornamelijk voor Jong FC Utrecht speelde. Hij kwam niet verder dan drie optredens in de Eredivisie. Met 114 Keuken Kampioen Divisie-duels heeft hij desondanks de nodige ervaring in het betaald voetbal. "De club is ambitieus en volgens mij wordt het tijd dat we naar het hoogste niveau gaan", zegt Velanas op de clubsite van NAC. "Ik ben een speler die goed aan de bal is, een goede dribbel heeft en goed is in de passing. Hopelijk wordt het een jaar met een hoog rendement voor mij, met veel goals en assist."

Eric Hellemons, uithangbord van het technisch hart van de Brabanders, is blij met de komst van de aanvallende middenvelder. "Odysseus is een speler met veel potentie. Een speler die past binnen de visie van de club. Hij heeft al heel wat wedstrijden achter zijn naam staan en kan daardoor ook direct van waarde zijn voor het elftal." Coach Edwin de Graaf denkt ook dat Velanas veel kan toevoegen. "Odysseus is een talentvolle, technisch vaardige speler met veel drang naar voren. Door de drang naar voren gaat hij ons helpen aan goals en assists."

NAC versterkte zich woensdag al met Danny Bakker. Eerder streek Ralf Seuntjens neer in zijn geboortestad.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie