Update: 'Roda JC slaat belangrijke slag, transfer Vente in afrondende fase'

Update: 'Roda JC slaat belangrijke slag, transfer Vente in afrondende fase'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 20:02vr 23-07-2021 om 20:02

Laatste update: zaterdag 24 juli 2021 om 15:07za 24-07-2021 om 15:07

Roda JC zet vol in op de komst van Dylan Vente. De club heeft de spits van Feyenoord een aanbieding gedaan voor meerdere seizoenen. Mocht Vente maar voor één jaar willen komen, dan is dat ook bespreekbaar.

VoetbalPrimeur meldde al dat Roda hoopt op een tweede termijn van Vente in Limburg. De club zet vol in op hem. "We moeten dan maar even wachten, maar een andere aanvaller met die prijs-kwaliteitsverhouding is voor Roda gewoon moeilijk te vinden", zegt technisch directeur Jeffrey van As tegen ZO-NWS.

Van As hoopt dat Vente 'ja' zegt. "Ik heb hem een contractvoorstel gedaan voor meerdere jaren. Al zeg ik eerlijk: hij mag ook voor één jaar komen. De bal ligt nu alleen bij Dylan, mijn contact met hem is in ieder geval goed."

Een andere naam die voorbij komt bij Roda is die van Jarchinio Antonia. De aanvaller is na zijn vertrek bij SC Cambuur transfervrij en wordt begeerd door Roda. Beide partijen hebben elkaar vooralsnog niet gevonden. Ook Jizz Hornkamp van FC Den Bosch is in verband gebracht met Roda, maar de spits is voor de Limburgers onmogelijk te betalen. Hornkamp staat in de belangstelling clubs uit de Eredivisie en het buitenland.

Update: Roda JC heeft beet: Dylan Vente gaat voor meerdere jaren tekenen in Kerkrade, meldt Feyenoord Transfermarkt. De transfer van de 22-jarige aanvaller bevindt zich in de afrondende fase. Vente komt over van Feyenoord, waar hij geen toekomst meer heeft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws