'Cambuur praat met Leeds United over huren van voormalig Feyenoorder'

'Cambuur praat met Leeds United over huren van voormalig Feyenoorder'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 21:11vr 23-07-2021 om 21:11

Crysencio Summerville is op de radar van SC Cambuur verschenen. De promovendus zoekt aanvallende versterking en hoopt dat de vleugelaanvaller van Leeds United naar Leeuwarden wil komen.

De 19-jarige aanvaller werd door The Whites een jaar geleden overgenomen van Feyenoord, dat hem in het voorgaande seizoen aan ADO Den Haag had verhuurd. Op dat moment hoopte Cambuur hem ook al tijdelijk over te kunnen nemen en dat gaat de club nu opnieuw proberen. Volgens Voetbal International hebben de Leeuwarders zich gemeld bij Leeds.

De Engelsen lijken, zo schrijft het weekblad, bereid om Summerville ervaring op te laten doen in de Eredivisie en dus maakt Cambuur serieus kans op zijn komst. Het afgelopen seizoen maakte de vleugelaanvaller alleen maar minuten in het Onder 23-elftal en manager Marcelo Bielsa lijkt daar komend jaar niet van af te zullen wijken.

Summerville kan de vierde zomerse aanwinst worden van de promovendus. Eerder haalden ze met Tom Boere en Sam Hendriks al twee spitsen en werd verdediger Marco Tol overgenomen van FC Volendam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws