Breaking news

LIVE: individuele klasse van Gakpo maakt het verschil in openingsfase tegen GAE

Liverpool laat kind van de club na zestien jaar en vijf uitleenbeurten gaan

Liverpool laat kind van de club na zestien jaar en vijf uitleenbeurten gaan

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2021 om 23:31za 24-07-2021 om 23:31

Laatste update: zondag 25 juli 2021 om 00:11zo 25-07-2021 om 00:11

Liverpool heeft op de late zaterdagavond een kind van de club uitgezwaaid. Harry Wilson heeft al de nodige omzwervingen achter de rug, maar laat Anfield na zestien jaar definitief achter zich, maken The Reds bekend.

De 24-jarige Welshman, op de foto met nummer acht, doorliep de volledige jeugdopleiding van Liverpool, maar wist er nooit door te breken. Tegenover zijn twee officiële optredens namens de hoofdmacht staan vijf uitleenbeurten, bij Crewe Alexandra, Hull City, Derby County, Bournemouth en Cardiff City.

Nu heeft Liverpool hem definitief van de hand gedaan: Fulham wordt zijn nieuwe werkgever. 'Iedereen bij deze club wil Harry graag bedanken voor zijn bijdragen. We wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige carrière', laat de vorig seizoen onttroonde Premier League-kampioen weten.

Fulham heeft overigens een productieve zaterdag achter de rug. De Londense Premier League-degradant heeft niet alleen Wilson, maar ook Paulo Gazzaniga vastgelegd: de Argentijnse keeper was transfervrij na zijn vertrek bij stadgenoot Tottenham Hotspur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws