Breaking news

LIVE: Go Ahead begint in eigen huis fris en fel aan duel met afwachtend PSV

Jahanbakhsh maakt officieus debuut voor Feyenoord: 'Ik word vanzelf beter'

Jahanbakhsh maakt officieus debuut voor Feyenoord: 'Ik word vanzelf beter'

Gepubliceerd: zondag 25 juli 2021 om 16:48zo 25-07-2021 om 16:48

Alireza Jahanbakhsh maakte zondagmiddag zijn eerste minuten voor Feyenoord. In het oefenduel met PAOK deed de Iraniër de gehele tweede helft mee en na afloop sprak hij uit een gelukkig man te zijn.

Jahanbakhsh genoot van zijn eerste minuten als Feyenoorder in De Kuip. "Het voelde goed om weer voor fans te spelen en om in het shirt van Feyenoord te mogen spelen", zegt hij tegenover ESPN. "Ik moet wel zeggen dat er nog veel is om te verbeteren, want ik heb lang niet gespeeld."

Voor negentig minuten voetbal is de vleugelaanvaller namelijk nog niet fit genoeg. "Ik word vanzelf beter, maar het is nu zaak om wedstrijdritme op te doen. Ik heb deze week hard getraind en als ik zo doorga, dan komt het allemaal wel goed."

De opvolger van de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis kijkt in ieder geval enorm uit naar het spelen van veel wedstrijden voor Feyenoord. "Ik hou van de manier waarop deze trainer wil spelen. Veel kansen bij elkaar voetballen, hoog druk zetten en ballen onderscheppen. Zo wil ik het ook."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws