'Ik kan niet ontkennen dat er veel interesse is en veel geïnformeerd wordt'

'Ik kan niet ontkennen dat er veel interesse is en veel geïnformeerd wordt'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 21:04ma 26-07-2021 om 21:04

Thom Haye weet nog niet of hij komend seizoen het shirt van NAC Breda zal dragen. Er hebben clubs interesse getoond in de 26-jarige middenvelder, maar tot een transfer kwam het nog niet.

"Ik kan niet ontkennen dat er veel interesse is en veel geïnformeerd wordt", vertelt Haye over zijn transfersituatie tegenover BN DeStem. "Soms hoor je maanden van alles, kan iemand wekenlang informeren en gaat het niet door. En soms hoor je helemaal niks en is iemand opeens weg. Ik weet het niet. Lastig om er iets over te zeggen. Als ik zo kan voetballen, heb ik er veel plezier in. Daar houd ik mij vooral mee bezig. Voor mij is het ook belangrijk goed te spelen bij NAC."

De kans is dus ook aanwezig dat Haye nog een jaar voor NAC speelt. Als dat het geval is, neemt hij met niets minder dan directe promotie naar de Eredivisie genoegen. "Absoluut. Vind ik wel ja. Als ik bij NAC blijf, wil ik voor de eerste twee plekken spelen en niks minder dan dat. Niet met de gedachte: We zien het wel en misschien dat we via de play-offs promoveren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws