Feyenoord weet talent (17) binnenboord te houden: Het is snel gegaan

Feyenoord weet talent (17) binnenboord te houden: "Het is snel gegaan"

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 17:15di 27-07-2021 om 17:15

Feyenoord houdt Jayden Candelaria binnenboord. De zeventienjarige verdediger zette dinsdag zijn handtekening onder een eerste profcontract. Candelaria tekende tot 2024.

Candelaria maakte in 2018 de overstap van Sparta naar Feyenoord. Komend seizoen start hij bij het O21-elftal van Sipke Hulshoff. "Samen met Jayden hebben we een plan uitgestippeld, waarin Onder 18 zou fungeren als springplank naar Onder 21 en verder. De afgelopen maanden heeft hij zich echter zo goed ontwikkeld dat hij nu al klaar is om honderd procent aan te sluiten bij het beloftenelftal. Die drive is iets wat wij ontzettend graag zien, en we zijn ervan overtuigd dat Jayden het dankzij zijn doorzettingsvermogen ver kan schoppen", zegt hoofd jeugdopleidingen Rini Coolen. 

Candelaria is blij dat er nu duidelijkheid is. "Het is snel gegaan. Ik ben jong, net 17 jaar, maar heb recent al minuten mogen maken in een oefenwedstrijd van Feyenoord 1. En nu teken ik, met mijn familie erbij, mijn eerste contract. Komend seizoen hoop ik me nog verder te ontwikkelen en me te bewijzen bij Feyenoord."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws