Update: Pjaca verruilt Juventus op huurbasis voor stadsrivaal Torino

Update: Pjaca verruilt Juventus op huurbasis voor stadsrivaal Torino

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 19:33di 27-07-2021 om 19:33

Laatste update: woensdag 28 juli 2021 om 18:11wo 28-07-2021 om 18:11

Juventus gaat Marko Pjaca volgend seizoen stallen bij stadsgenoot Torino FC. De Kroatische middenvelder annex aanvaller wordt naar alle waarschijnlijkheid woensdag gepresenteerd in Turijn.

Dat melden meerdere Italiaanse media. Pjaca vertrekt op huurbasis naar Torino. Zijn nieuwe club heeft eveneens een optie tot koop af weten te dwingen bij De Oude Dame. De (tijdelijke) overstap van Pjaca is pikant, omdat er tussen de twee clubs een gezonde rivaliteit heerst: zowel Juventus als Torino komt uit Turijn. 

Pjaca maakte in 2016 de overstap van Dinamo Zagreb naar Juventus. Bij De Oude Dame wist Pjaca, mede door zware blessures, nooit echt zijn stempel te drukken. De Kroaat werd eerder al verhuurd aan achtereenvolgend FC Schalke 04, Fiorentina, Anderlecht.

Vorig seizoen speelde hij op huurbasis voor Genoa, waar hij tot 35 competitiewedstrijden kwam. Daarin scoorde Pjaca drie keer. Afgelopen zaterdag speelde Pjaca nog een dik uur mee in de oefenwedstrijd tussen Juventus en Cesena (3-1).

Update: De overgang van Pjaca naar Torino is rond. Woensdag kondigde de Italiaanse club de komst van de ex-speler van Anderlecht aan. Torino huurt Pjaca de komende maanden van Juventus. Er is ook een aankoopoptie voorzien bij de deal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws