Breaking news

Ajax geeft voetbalshow en haalt bijna de dubbele cijfers tegen Cambuur

'Als ik een deal had gesloten met Mora, was ik nu al miljonair geweest, denk ik'

'Als ik een deal had gesloten met Mora, was ik nu al miljonair geweest, denk ik'

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 11:36vr 30-07-2021 om 11:36

Michiel Kramer heeft vorig seizoen bij ADO Den Haag 'meerdere keren' overwogen om te stoppen met voetballen. Die beslissing viel uiteindelijk niet: in dienst van RKC Waalwijk start de 32-jarige spits met een schone lei.

Het rampseizoen van degradant ADO hakte erin bij Kramer. Bij RKC wil hij het voetbalplezier terugvinden. "Dat ben ik in het laatste jaar bij ADO volledig kwijtgeraakt. Ik heb zelfs een paar keer overwogen te stoppen", vertelt de spits aan het Brabants Dagblad. "Er gebeurde zo veel, dat het niet meer leuk was om daar aanwezig te zijn."

"Het was het me allemaal niet meer waard. Als ik thuiskwam, zat ik met zo'n bek aan tafel (trekt een lang gezicht) en dan zei mijn vrouw: wat is dit nou joh? Dat wilde ik niet meer. Ik ben ook vader en dat vind ik het belangrijkste wat er is. Ik wil gewoon een stukje positiviteit creëren, ook voor de mensen om me heen. Dus heb ik meerdere malen gedacht: Ik ga wel iets anders doen."

Om Kramer was de laatste jaren vaak wat te doen. Zo schopte hij als spits van Feyenoord zijn huidige ploeggenoot Alexander Büttner in het gezicht en at hij in de rust een broodje kroket. Hij wordt er nog vaak mee geconfronteerd. "Ik word daar niet chagrijnig van, maar ik had wel een deal moeten sluiten met Mora. Dat iedere keer dat iemand 'kroket' tegen mij zei, ik een euro zou krijgen. Dan was ik nu al miljonair geweest, denk ik."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws