'Ik durf niet te zeggen hoelang ik nog bij Vitesse speel, ik heb een transferwens'

30 juli om 12:23

Riechedly Bazoer gaat voorlopig nergens heen. Vitesse sloeg volgens de Gelderlander een miljoenenbod van Olympique Marseille af en daar heeft de hoofdrolspeler vrede mee.

Bazoer speelde door zijn transferwens amper wedstrijden in de voorbereiding, maar liet donderdag tegen VfL Bochum (2-1) zien dat hij nog steeds van grote waarde is voor Vitesse. De toekomst van de oud-speler van Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht is ongewis. "Er is al een bod binnengekomen bij Vitesse", verwijst Bazoer in gesprek met de Gelderlander naar de poging van Olympique Marseille.

Tegen Bochum kreeg Bazoer weer een basisplaats in de vijfmansverdediging van Thomas Letsch. Prompt maakte hij een goal. "De trainer heeft verteld dat hij mij weer gaat gebruiken zo lang ik bij Vitesse speel. Hoelang dat nog is, durf ik niet te zeggen. Iedereen weet dat ik een transferwens heb. Maar ik zal alles blijven geven. De trainer heeft mij vorig seizoen ook geholpen door mij veel vertrouwen te geven. Als hij mij nodig heeft, dan sta ik er ook."