PSV grijpt in en zet Ihattaren uit de selectie: 'Clubbelang staat voorop'

PSV grijpt in en zet Ihattaren uit de selectie: 'Clubbelang staat voorop'

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 15:12za 31-07-2021 om 15:12

Laatste update: zaterdag 31 juli 2021 om 15:29za 31-07-2021 om 15:29

Mohamed Ihattaren maakt per direct geen onderdeel meer uit van het eerste elftal van PSV. De middenvelder volgt vanaf maandag een individueel trainingsprogramma. 

PSV laat weten dat niet nagekomen afspraken de reden zijn dat Ihattaren uit de selectie van het eerste is gezet. 'De directie heeft hem daar donderdagmiddag op aangesproken, zoals in het verleden eerder is gebeurd', schrijft PSV. Het gaat om een aantal afspraken, aldus de club.

'Het clubbelang van PSV staat te allen tijde voorop. De focus ligt op het kwalificatietraject voor de groepsfase van de Champions League, de Johan Cruyffschaal en de start van de Eredivisie', aldus PSV.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is er bij PSV irritatie over de ziekmelding van Ihattaren en zijn reis naar Frankrijk, waar hij gespot werd bij OGC Nice, samen met Myron Boadu en zaakwaarnemer Mino Raiola. Ihattaren bezocht Raiola in Monaco, waar hij woont.

De kans is groot dat Ihattaren deze zomer nog vertrekt bij PSV. Club en speler kijken naar een oplossing voor de ontstane situatie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws