PSV grijpt in en zet Ihattaren uit de selectie: 'Clubbelang staat voorop'

PSV grijpt in en zet Ihattaren uit de selectie: 'Clubbelang staat voorop'

31-07-2021 15:12 Laatste update: 15:29
553

Mohamed Ihattaren maakt per direct geen onderdeel meer uit van het eerste elftal van PSV. De middenvelder volgt vanaf maandag een individueel trainingsprogramma. 

PSV laat weten dat niet nagekomen afspraken de reden zijn dat Ihattaren uit de selectie van het eerste is gezet. 'De directie heeft hem daar donderdagmiddag op aangesproken, zoals in het verleden eerder is gebeurd', schrijft PSV. Het gaat om een aantal afspraken, aldus de club.

'Het clubbelang van PSV staat te allen tijde voorop. De focus ligt op het kwalificatietraject voor de groepsfase van de Champions League, de Johan Cruyffschaal en de start van de Eredivisie', aldus PSV.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is er bij PSV irritatie over de ziekmelding van Ihattaren en zijn reis naar Frankrijk, waar hij gespot werd bij OGC Nice, samen met Myron Boadu en zaakwaarnemer Mino Raiola. Ihattaren bezocht Raiola in Monaco, waar hij woont.

De kans is groot dat Ihattaren deze zomer nog vertrekt bij PSV. Club en speler kijken naar een oplossing voor de ontstane situatie.