Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

PSV-optimisme wordt getemperd: 'We zijn niet perfect na één overwinning'

PSV-optimisme wordt getemperd: 'We zijn niet perfect na één overwinning'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 09:47ma 02-08-2021 om 09:47

André Ramalho wil nog niets weten van lof die hij bij PSV toegezwaaid krijgt. De Braziliaanse centrale verdediger maakt een prima indruk tijdens zijn eerste weken in Eindhoven, maar wil nog veel meer laten zien.

Ramalho kwam deze zomer over van Red Bull Salzburg, waar hij eerder al onder trainer Roger Schmidt speelde. Opmerkingen over zijn goede start in Eindhoven wil hij niet horen. "Een van de dingen waar we nu voor moeten waken, is dat we niet moeten denken dat we perfect zijn na één overwinning", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Als we verliezen, moeten we dingen beter willen doen. Winnen we, dan moeten we blijven kijken wat we nog beter hadden kunnen uitvoeren."

Complimenten hoort de Braziliaan natuurlijk wel liever aan dan kritiek. "Het is mooi om te horen dat het goed gaat, maar in de laatste wedstrijd hadden we al de nodige dingen beter kunnen doen. Ik ben tevreden over de samenwerking met Olivier Boscagli en vind hem een speler met veel mogelijkheden. In ons team hebben we veel mogelijkheden en kunnen spelers elkaar soms naadloos vervangen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws