Breaking news

PSV ontsnapt in Deventer en pakt op de valreep drie punten tegen Go Ahead

Corona-uitbraak zorgt voor problemen bij PSV-tegenstander Midtjylland

Corona-uitbraak zorgt voor problemen bij PSV-tegenstander Midtjylland

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 11:48ma 02-08-2021 om 11:48

FC Midtjylland heeft in de aanloop naar het treffen in de derde voorronde van de Champions League met PSV te maken gekregen met een corona-uitbraak. Drie spelers zijn besmet en zullen niet naar Eindhoven afreizen.

Het hele programma van de Denen wordt sowieso al in de war geschopt. Midtjylland wilde maandag al naar Nederland vliegen, maar heeft nu besloten om voor de zekerheid dinsdag pas te gaan. Dan kan het alle spelers en mensen die meereizen nog een keer extra testen. Het trainingscomplex wordt gesloten voor fans en media.

Svend Graversen, sportief directeur van de tegenstander van PSV, steekt de hand in eigen boezem. "In het weekend hebben we nieuwe positieve gevallen geconstateerd bij Nicolas Madsen, Henrik Dalsgaard en Pione Sisto (foto, red.). Helaas moeten we toegeven dat ze intern bij de club besmet zijn geraakt en we daarom de protocollen aanscherpen en verdere actie ondernemen."

PSV en Midtjylland trappen dinsdagavond om 20.00 uur af voor de heenwedstrijd in de derde voorronde van het miljardenbal. Een week later reist de ploeg van trainer Roger Schmidt af naar Denemarken voor de return.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws