Conference League-loting bekend: duidelijkheid voor Feyenoord en Vitesse

Conference League-loting bekend: duidelijkheid voor Feyenoord en Vitesse

02-08-2021 14:16 Laatste update: 15:01
241

De derde voorronde moet nog gespeeld worden, maar Feyenoord en Vitesse kennen de volgende tegenstanders in de Conference League. Feyenoord treft tegen Elfsborg of Velez Mostar, Vitesse lootte KF Laçi of Anderlecht, mits beide clubs doorgaan.

Na de Champions League- en Europa League-loting was het in het Zwitserse Nyon vanaf 14.00 uur de beurt aan de Conference League. Feyenoord behoorde door het UEFA-coëfficiënt tot de geplaatste clubs, Vitesse niet.

Wedden

Meer odds

Als er de komende twee donderdagen wordt afgerekend met FC Luzern, neemt Feyenoord het in de play-offs van de Conference League op tegen de winnaar van IF Elfsborg - Velez Mostar. De clubs komen uit respectievelijk Zweden en Bosnië-Herzegovina.

Vitesse treft eerst Dundalk FC. Winnen de Arnhemmers het tweeluik, dan wacht de Belgische recordkampioen Anderlecht of FK Laçi uit Albanië. Sterke tegenstanders als Stade Rennes en LASK Linz werden aan andere clubs gekoppeld.

De wedstrijden in de play-offs staan 19 en 26 augustus op het programma. Op 16 september begint de groepsfase van de Conference League. Eerst moeten Feyenoord en Vitesse dus nog Luzern en Dundalk verslaan.