Breaking news

LIVE: PSV jaagt na fraaie openingsgoal van Gakpo op snelle 0-2 in Deventer

Conference League-loting bekend: duidelijkheid voor Feyenoord en Vitesse

Conference League-loting bekend: duidelijkheid voor Feyenoord en Vitesse

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 14:16ma 02-08-2021 om 14:16

Laatste update: maandag 2 augustus 2021 om 15:01ma 02-08-2021 om 15:01

De derde voorronde moet nog gespeeld worden, maar Feyenoord en Vitesse kennen de volgende tegenstanders in de Conference League. Feyenoord treft tegen Elfsborg of Velez Mostar, Vitesse lootte KF Laçi of Anderlecht, mits beide clubs doorgaan.

Na de Champions League- en Europa League-loting was het in het Zwitserse Nyon vanaf 14.00 uur de beurt aan de Conference League. Feyenoord behoorde door het UEFA-coëfficiënt tot de geplaatste clubs, Vitesse niet.

Als er de komende twee donderdagen wordt afgerekend met FC Luzern, neemt Feyenoord het in de play-offs van de Conference League op tegen de winnaar van IF Elfsborg - Velez Mostar. De clubs komen uit respectievelijk Zweden en Bosnië-Herzegovina.

Vitesse treft eerst Dundalk FC. Winnen de Arnhemmers het tweeluik, dan wacht de Belgische recordkampioen Anderlecht of FK Laçi uit Albanië. Sterke tegenstanders als Stade Rennes en LASK Linz werden aan andere clubs gekoppeld.

De wedstrijden in de play-offs staan 19 en 26 augustus op het programma. Op 16 september begint de groepsfase van de Conference League. Eerst moeten Feyenoord en Vitesse dus nog Luzern en Dundalk verslaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws