Breaking news

LIVE: PSV jaagt na fraaie openingsgoal van Gakpo op snelle 0-2 in Deventer

'Chelsea biedt 100 miljoen en Alonso voor Lukaku, Inter wil poot stijf houden'

'Chelsea biedt 100 miljoen en Alonso voor Lukaku, Inter wil poot stijf houden'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 23:52ma 02-08-2021 om 23:52

Chelsea heeft bij Internazionale een bod neergelegd voor Romelu Lukaku. The Blues zouden een transfersom van honderd miljoen euro én linksback Marcos Alonso hebben aangeboden volgens transferexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio. Inter gaat daar echter niet mee akkoord.

Inter wil alles op alles stellen om Lukaku te behouden. De Belgische spits zou zelf niet van streek zijn geraakt door de geweigerde Chelsea-aanbieding. Het is echter niet ondenkbaar dat de Champions League-winnaar zich later weer meldt in Milaan met een verbeterd aanbod.

Di Marzio verwacht dat de wil van Lukaku in dat geval doorslaggevend zal zijn. Als de 28-jarige spits kiest voor een terugkeer naar de Premier League, laat dat Inter waarschijnlijk doen wankelen. Lukaku zou echter geen signalen hebben afgegeven dat hij naar Chelsea wil vertrekken.

Afgelopen seizoen had de 98-voudig international met 24 competitiegoals een belangrijk aandeel in de landstitel van Inter. In de Serie A was hij ook nog goed voor tien assists. Op het EK maakte Lukaku eveneens een goede indruk: op het Europese eindtoernooi scoorde hij in vijf wedstrijden vier keer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws