Menig schiet Servische transfer zelf af: 'Verkies ik gewoon niet boven Twente'

Menig schiet Servische transfer zelf af: 'Verkies ik gewoon niet boven Twente'

03-08-2021 17:49
36

Queensy Menig heeft zelf een streep gezet door een transfer naar Partizan Belgrado. De Servische topclub bracht al een bod uit bij FC Twente, maar de 25-jarige vleugelspeler ziet een overstap niet zitten.

Menig vertelt in gesprek met RTV Oost dat hij niet zomaar voor het geld gaat. "Die opties verkies ik gewoon niet boven Twente. Het verhaal moet wel heel goed zijn. Ik ben gewoon happy hier." Datzelfde laat de oud-speler van Ajax en PEC Zwolle ook weten aan TC Tubantia. "Ik heb het hier goed naar de zin en ga alleen weg als het heel interessant is."

Twente-directeur Jan Streuer vertelde vorige week dat hij een openingsbod van Partizan had afgeslagen. Hij gaf echter ook toe dat een vertrek van Menig niet heel onlogisch zou zijn. "Het klopt dat zijn contract volgend seizoen afloopt en dat je in dit soort gevallen dan ook naar de zakelijke kant moet kijken, maar als het kan moet het sportieve deel altijd voorop staan. Queensy is één van onze belangrijkste aanvallers en zo'n speler kunnen wij niet makkelijk missen."

Menig was vorig seizoen goed voor acht goals en twee assists in 32 Eredivisie-duels. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie