Update: Leemans hakt de knoop door en verlaat Nederland voor Denemarken

Update: Leemans hakt de knoop door en verlaat Nederland voor Denemarken

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 15:25wo 04-08-2021 om 15:25

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 16:30wo 04-08-2021 om 16:30

Clint Leemans staat voor een buitenlands avontuur. De 25-jarige middenvelder uit Veldhoven is in gesprek met een aantal clubs over de grens.

St. Gallen uit Zwitserland en Viborg FF uit Denemarken willen Leemans graag hebben en spraken ook al met hem. Beide clubs komen uit op het hoogste niveau. De bal ligt nu bij Leemans. Hij heeft de knoop nog niet doorgehakt, maar de verwachting is wel dat er snel nieuws komt over zijn toekomst.

Leemans was de afgelopen maand te vinden bij PSV, waar hij zijn conditie op peil hield bij de beloftenploeg. De Herdgang is geen onbekend terrein voor Leemans, die in totaal twaalf seizoenen in Eindhoven rondliep en daarna een transfer maakte naar VVV-Venlo. Leemans speelde verder ook nog voor PEC Zwolle, RKC Waalwijk en De Graafschap.

Zijn avontuur bij De Graafschap was geen succes. Hij liep promotie naar de Eredivisie mis en gaf na afloop toe spijt te hebben van zijn overstap naar Doetinchem, mede omdat hij door trainer Mike Snoei op een voor hem ongebruikelijke positie werd gezet. 

Update: Leemans heeft gekozen: de middenvelder maakt per direct de overstap naar het Deense Viborg FF. Er waren meerdere opties voor Leemans, maar hij had het beste gevoel bij de Deense promovendus.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws