Wehrmann countert opmerking van Senesi: 'Sorry Marcos, dat gaat niet gebeuren'

Wehrmann countert opmerking van Senesi: 'Sorry Marcos, dat gaat niet gebeuren'

04-08-2021 08:41
63

FC Luzern-middenvelder Jordy Wehrmann moet Marcos Senesi teleurstellen: in de dubbele ontmoeting met Feyenoord zal hij zich niet inhouden. De 22-jarige middenvelder heeft nog steeds warme gevoelens voor Feyenoord, maar wil de Rotterdammers graag verslaan in de voorronde van de Conference League.

Wehrmann heeft de jeugdopleiding van Feyenoord doorlopen, waarna hij tot een aantal wedstrijden in het eerste elftal kwam. Nu is hij echter speler van Luzern, waar de Rotterdammers donderdag tegen spelen. Oud-teamgenoot Senesi verzocht Wehrmann openlijk om dan rustig aan te doen. Daar wil de controleur niets van weten. "Sorry, Marcos, dat gaat niet gebeuren", vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Ik gun de jongens veel, maar donderdag niet."

"Ja, donderdag knok ik voor Luzern, maar verder blijf ik ook voor Feyenoord", gaat Wehrmann verder, die ziet dat zijn vrienden het moeilijk hebben met de ontmoeting tussen de Zwiters en de Rotterdammers. "Al mijn vrienden zijn echte Feyenoorders. Die gunnen mij succes, maar willen toch dat hun club doorgaat. Alleen mijn eigen familie en vriendin zijn in deze ronde honderd procent voor mij. Het gaat om mijn carrière en om mijn toekomst." 

Wehrmann vertelt vervolgens meer over de speelstijl van Luzern. "Er zijn wel een paar gelijkenissen als ik kijk naar hoe dit Feyenoord speelt en hoe wij spelen. Wij nemen ook risico’s. Arne Slot houdt daarvan, maar bij Luzern zijn we er ook niet vies van. We durven een op een te spelen en veel duels aan te gaan. Daar hebben we ook de spelers voor."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie