Update: FC Twente heeft beet en gaat 23-jarige Limnios naar Enschede halen

Update: FC Twente heeft beet en gaat 23-jarige Limnios naar Enschede halen

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 14:13wo 04-08-2021 om 14:13

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 14:41wo 04-08-2021 om 14:41

FC Twente gaat spoedig een vleugelaanvaller presenteren. Het gaat om Dimitris Limnios, een Griekse speler van 1. FC Köln. Griekse bronnen bevestigen de op handen zijnde transfer.

Limnios (23) moet de voorhoede van Twente van extra impulsen voorzien. Trainer Ron Jans gaf vorige week tegenover VoetbalPrimeur al aan dat hij nog wat versterkingen verwacht. Limnios wordt spoedig medisch gekeurd door Twente, mogelijk woensdag al. Het gaat om een huurtransfer.

De in Volos geboren Limnios maakte bij Köln geen aanspraak op een basisplaats. Zijn contract in Duitsland loopt nog tot 2024. Limnios drie seizoenen bij PAOK Saloniki en wist daar een transfer naar Köln af te dwingen. De club betaalde iets meer dan drie miljoen euro voor hem.

Twente hoopt ook nog altijd op het vastleggen van Denilho Cleonise. De aanvaller is officieel nog proefspeler, maar nadert een akkoord met Twente over een verbintenis.

Update: De interesse van Twente klopt, zeggen bronnen: Limnios is op weg naar Enschede. Het is de bedoeling dat de Griek woensdag medisch gekeurd wordt. Als dat geen problemen oplevert wil Twente hem donderdag voorstellen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws