VVV wacht op transfer Giakoumakis: 'Hij is een goeie voor Feyenoord'

VVV wacht op transfer Giakoumakis: 'Hij is een goeie voor Feyenoord'

05-08-2021 08:44
155

VVV-Venlo rekent nog altijd op een vertrek van Eredivisie-topscorer Giorgos Giakoumakis. De 26-jarige Griek traint in afwachting van een transfer apart van de Limburgse selectie.

"Stél dat hij een rotschop krijgt, dan roepen we allemaal: wat zijn wíj stom geweest…", legt manager voetbal Stan Valckx van VVV uit aan Voetbal International. ""We gaan er nog steeds vanuit dat Jako straks verkocht zal worden, voor het bedrag dat wij voor ogen hebben. De laatste weken wordt het al rumoeriger. Wij krijgen steeds meer telefoontjes, de zaakwaarnemer van Jako ook."

Onder meer de geruchten over interesse van Feyenoord zijn Valckx niet ontgaan. Hij kent collega Frank Arnesen goed. "Ik heb hem pas nog gesproken. Ging niet over Jako. Wat ik hoor, ook uit Portugal en andere contreien, is dat Feyenoord voorlopig met andere spitsen bezig is." De Griekse goaltjesdief zou wel op een schaduwlijstje staan in De Kuio. "Dat zou goed kunnen. Het zou me ook niet verbazen. Hij is een goeie voor Feyenoord, daar twijfel ik niet aan. Jako pást bij die club. In De Kuip houden ze van harde werkers, van jongens die de mouwen opstropen. Dat is Jako ten voeten uit."

Zaakwaarnemer Emmanouilidis Ioannis houdt zich op de vlakte over de vermeende interesse van de Rotterdammers. "Ik hoef niet uit te leggen dat een transfer voor beide partijen heel interessant kan zijn. Maar ja, dingen zijn niet altijd even gemakkelijk als ze klinken."