Heracles bereikt akkoord met ADO Den Haag en strikt zevende zomerversterking

Heracles bereikt akkoord met ADO Den Haag en strikt zevende zomerversterking

05-08-2021 15:12 Laatste update: 15:14
76

Heracles Almelo heeft de zevende zomerversterking officieel binnen. Robin Polley (22) komt met onmiddellijke ingang over van ADO Den Haag.

Polley heeft voor drie seizoenen getekend, met een optie voor een extra jaar. ADO wilde hem aanvankelijk niet kwijt en deed een poging zijn contract te verlengen, maar de rechtsback kiest voor Heracles. Over de hoogte van de transfersom doen beide clubs geen mededelingen.

Wedden

Meer odds

"Toen ik hier kwam heb ik een goed gesprek gehad met Frank (Wormuth, red) en Tim (Gilissen, red)", zegt Polley op de Heracles-site. "Er ligt een plan voor me klaar waar ik me goed bij voel. De manier van werken en de manier van spelen bevallen me. Daarnaast heb ik voor mezelf een mooi streven om hier uiteindelijk structureel Eredivisie-wedstrijden te spelen."

Polley maakte in 2017 de overstap van Feyenoord naar ADO en werd afgelopen seizoen twee keer verhuurd aan FC Dordrecht. "Robin past bij onze manier van spelen en bij onze visie", zegt technisch directeur Tim Gilissen. 'We hebben hem met het oog op de toekomst gehaald. Hij heeft volgens ons interessante voorwaarden om bij ons door te groeien en een volgende stap in zijn carrière te zetten."

Heracles versterkte zich deze zomer al met Sven Sonnenberg, Alessandro Damen, Bilal Basacikoglu, Robin Jalving, Ruben Roosken en Nikolai Laursen.