'Internazionale vindt opvolger Lukaku en krijgt jawoord binnen één dag'

'Internazionale vindt opvolger Lukaku en krijgt jawoord binnen één dag'

08-08-2021 15:30
26

Internazionale ziet in Edin Dzeko de opvolger van Romelu Lukaku. Volgens diverse media in Italië heeft de Bosnische spits van AS Roma zijn jawoord al gegeven.

Inter moet twee weken voor de start van de Serie A op zoek naar een nieuwe aanvaller, nu Lukaku op het punt staat om terug te keren naar Chelsea. Een klein gedeelte van het geld dat vrijkomt - naar verluidt 115 miljoen euro - wordt geïnvesteerd in een vervanger. De keuze lijkt te zijn gevallen op Dzeko.

Dzeko wil graag de overstap maken en is volgens Gianluca Di Marzio binnen een dag akkoord gegaan met een Inter-contract dat loopt tot medio 2023. De transfer vindt waarschijnlijk doorgang zodra Roma een vervanger heeft gevonden. Dzeko was vorig seizoen goed voor zeven goals in de Serie A.

Naast de 35-jarige spits wil de kampioen van Italië nog een vervanger voor Lukaku halen, weet Fabrizio Romano. Het is de bedoeling dat Lautaro Martínez blijft, ondanks het nieuws uit Engeland dat Inter en Tottenham Hotspur akkoord zijn over een transfersom van minimaal 70 miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s