Verbeek gaat in eerste officiële wedstrijd als trainer van Almere City onderuit

Verbeek gaat in eerste officiële wedstrijd als trainer van Almere City onderuit

Gepubliceerd: maandag 9 augustus 2021 om 21:47ma 09-08-2021 om 21:47

Laatste update: maandag 9 augustus 2021 om 22:49ma 09-08-2021 om 22:49

Gertjan Verbeek heeft zijn eerste officiële wedstrijd als hoofdtrainer van Almere City verloren. Jong AZ stond lang op een achterstand, maar draaide het in de slotfase om en gaat er met de zege vandoor: 2-1.

Almere City heeft een degelijke voorbereiding gedraaid en kwam ook in de eerste wedstrijd om 'het echie' al snel op het goede spoor. Door een eigen goal van Peer Koopmeiners kwam Almere City na een kleine twintig minuten spelen op voorsprong in Alkmaar. Diezelfde Koopmeiners was kort daarna dicht bij de gelijkmaker. 

Jong AZ had het aan Beau Reus te danken dat Almere City niet verder wegliep. De doelman voorkwam meerdere malen de 0-2 en zag daarna hoe zijn ploeg steeds verder naar voren drukte. De aanvallende wissels van Jong AZ pakten goed uit. Richonell Margaret kopte een kwartier voor tijd binnen na een voorzet van Koopmeiners. 

En niet veel later stond er zelfs een voorsprong op het bord. Yusuf Barasi maakte er 2-1 van. Almere City vocht nog voor een punt, maar had daar niet genoeg tijd voor. En dus wint 'leerling' Maarten Martens van zijn oude leermeester Verbeek.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws