Feyenoord kent volgende horde in kwalificatie, Vitesse mogelijk tegen Anderlecht

Feyenoord kent volgende horde in kwalificatie, Vitesse mogelijk tegen Anderlecht

12-08-2021 21:51 Laatste update: 21:51
Europa League 77 Reacties

Feyenoord speelt in de laatste kwalificatieronde van de Conference League tegen het Zweedse IF Elfsborg. Voor Vitesse wacht een confrontatie met het Belgische RSC Anderlecht, mocht de 0-2 voorsprong over de streep worden getrokken tegen Dundalk.

Feyenoord had in de eigen Kuip geen enkele moeite met een troosteloos FC Luzern (3-0) en treft in de laatste kwalificatieronde Elfsborg, dat over twee wedstrijden wist af te rekenen met Velez Mostar. Waar Elfsborg in eigen stadion nog op 1-1 bleef steken, werd er in de return in Bosnië en Herzegovina met 1-4 gewonnen. Bij Elfsborg speelt een opvallende naam: Samuel Holmén. Hij is de broer van de Sebastien Holmén, vorig seizoen nog actief bij Willem II.

Voor Vitesse wacht in de laatste kwalificatieronde van de Conference League mogelijk Anderlecht. De Belgische club kwam in de twee wedstrijden tegen KF Laci geen enkel moment in de problemen. Beide confrontaties werden gewonnen. Mocht Vitesse de overwinning tegen Dundalk over de streep trekken, dan treft het de ploeg van trainer Vincent Kompany.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s