BN DeStem: El Allouchi vindt nieuwe club na transfervrij vertrek bij NAC Breda

BN DeStem: El Allouchi vindt nieuwe club na transfervrij vertrek bij NAC Breda

14-08-2021 09:46
17

Mounir El Allouchi heeft een nieuwe club gevonden na zijn transfervrije vertrek bij NAC Breda. De middenvelder gaat aan de slag bij de Marokkaanse topclub FAR Rabat.

Dat meldt BN DeStem. El Allouchi heeft een contract getekend voor twee seizoenen bij de Marokkaanse club. De middenvelder wilde na vorig seizoen een stap hogerop maken en stond naar verluidt in de belangstelling van een aantal clubs uit Nederland, maar concreet werd dat niet. Hij heeft er daarom voor gekozen te gaan spelen voor FAR Rabat.

De aanvallend ingestelde middenvelder maakte in september 2014 zijn officiële debuut, werd tussentijds verhuurd aan Helmond Sport en kwam in totaal tot 169 optredens namens de hoofdmacht. Het vorige seizoen was in cijfermatig opzicht zijn beste: in totaal kwam hij tot dertien doelpunten en zestien assists.

"Ik ga NAC verlaten, met veel pijn in mijn hart natuurlijk", liet El Allouchi een tijd terug al weten in gesprek met NAC TV. "Ik heb er lang over nagedacht en ik ben uiteindelijk tot de conclusie gekomen om de stap te gaan maken."