'Tottenham-voorzitter Levy frustreert Kane en taxeert spits op 188 miljoen (!)'

'Tottenham-voorzitter Levy frustreert Kane en taxeert spits op 188 miljoen (!)'

15-08-2021 22:47
76

Harry Kane zag zijn club Tottenham Hotspur zondag met 1-0 winnen van regerend Premier League-kampioen Manchester City, maar dat heeft niets aan zijn transferplannen. De goalgetter wil nog altijd dolgraag vertrekken, al is het nog maar de vraag of Tottenham mee zal werken, meldt The Telegraph zondag.

Kane wordt al lange tijd aan Manchester City gelinkt, liet verstek gaan bij de eerste training van het seizoen en behoorde zondag niet tot de wedstrijdselectie, omdat hij 'niet wedstrijdfit' was. Spurs won prompt van de titelhouder, tot genoegen van het thuispubliek. "Are you watching, Harry Kane?", scandeerden de Tottenham-fans.

Volgens The Telegraph is Kane echter niet van gedachten veranderd. De drievoudig Premier League-topscorer heeft zijn zinnen nog altijd gezet op een transfer naar Manchester City. Tottenham-voorzitter Daniel Levy zou het jeugdproduct echter nog jarenlang binnenboord willen houden. Hij zou liefst 188 miljoen euro (!) verlangen voor Kane: Manchester City legde eerder deze zomer al ruim 117 miljoen op tafel voor Jack Grealish en is niet van plan om ook voor Kane de absolute hoofdprijs te betalen.