'Vilhena krijgt ruzie op de training en wil per direct vertrekken'

'Vilhena krijgt ruzie op de training en wil per direct vertrekken'

16-08-2021 17:12
88

Tonny Vilhena heeft op de training van FK Krasnodar ruzie gehad met ploeggenoot Vladimir Ilyin. De middenvelder wil nu vertrekken bij de Russische club.

Dat meldt Championnat in Rusland. Het medium baseert zich op een bron die de situatie van A tot Z kent. "Na het conflict met Iliyn, heeft Vilhena gezegd dat hij niet langer meer wil trainen en weg wil bij Krasnodar. Hij heeft om een transfer gevraagd", citeert Championnat de bron. 

Vilhena behoorde zondag niet tot de wedstrijdselectie van Krasnodar voor de wedstrijd tegen Arsenal Tula. Hoofdtrainer Viktor Goncharenko bevestigt dat er mot was tussen Vilhena en Ilyin. Maar dat hij weg wil en niet meer meetraint, wordt weerlegd. "Dat is zeker niet waar. Ja, er was een schermutseling. Maar dat gebeurt overal en dus ook hier", zegt hij tegen Match TV.

"We hebben met Vilhena gesproken en dit is zeker niet het geval", zegt Goncharenko over het verhaal dat Vilhena weg wil. "Vilhena begrijpt het contract op zijn eigen manier. Hij moet het nog maar eens aandachtig doorlezen om te begrijpen dat de club volledig in zijn recht staat", klinkt het.

Vilhena maakte voor negen miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Krasnodar en heeft nog een contract tot 2024.