Ervaren doelman Hart lovend na 'A Game' AZ: 'Ze waren fantastisch'

Ervaren doelman Hart lovend na 'A Game' AZ: 'Ze waren fantastisch'

Gepubliceerd: donderdag 19 augustus 2021 om 07:56do 19-08-2021 om 07:56

Laatste update: donderdag 19 augustus 2021 om 14:23do 19-08-2021 om 14:23

AZ staat op de rand op de Europa League-afgrond na een 2-0 nederlaag bij Celtic en moet het doen met de complimenten van een 75-voudig Engels international. De ervaren doelman Joe Hart was onder de indruk van de bezoekers uit Alkmaar, liet hij na afloop weten.

Hart stond na de wedstrijd The Daily Record te woord en sprak van een 'zware wedstrijd. "AZ was fantastisch, zij hebben hun A Game meegebracht. Maar wij hebben precies hetzelfde gedaan: we stonden er op het moment dat dit nodig was. We waren dapper en we geloofden in het plan van de manager (Ange Postecoglou, red.)."

Hart genoot van het Europese avondje op Celtic Park. "Alles zat erin, een mix van mooi voetbal, hard werk en toewijding. En de fans waren ook geweldig, zij hebben ons erdoorheen gesleept." The Bhoys kunnen zich op donderdag 26 augustus een kleine nederlaag permitteren in Alkmaar, maar Hart wilde daar nog niet aan denken. "De return tegen AZ is wel het laatste waar we nu aan denken. Komend weekend hebben we weer een hele belangrijke wedstrijd tegen Saint Mirren. Dan gaan we er opnieuw vol voor en daarna werken we weer toe naar de volgende wedstrijd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat AZ het tij nog keren?

Ze winnen thuis en gaan alsnog door
24%
Ze winnen thuis, maar moeten het doen met Conference League-voetbal
32%
Het wordt gelijkspel in Alkmaar
16%
Ze gaan ook thuis verliezen
28%
(2148 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws