Jong Oranje speelt komende EK-kwalificatieduels in Nijmegen en Almere

Jong Oranje speelt komende EK-kwalificatieduels in Nijmegen en Almere

19-08-2021 14:09 Laatste update: 14:17
12

Jong Oranje komt de komende maanden in actie in de EK-kwalificatiereeks en speelt de komende thuisduels in Nijmegen en Almere. Dat meldt de KNVB donderdagmiddag.

Op 12 oktober speelt Jong Oranje in het Goffertstadion in Nijmegen de tweede wedstrijd van de EK-kwalificatiecyclus 2021/2023 tegen Jong Wales. Precies een maand later, op 12 november, is Jong Bulgarije in Almere de tegenstander.

Waar de overige thuiswedstrijden van Jong Oranje zullen worden gespeeld is op dit moment nog niet bekend. Wel is het duidelijk dat deze wedstrijden op verschillende locaties in Nederland gespeeld zullen worden.

Jong Oranje begint de EK-kwalificatiecyclus met een nieuwe lichting spelers. Bondscoach Erwin van de Looi maakte onlangs zijn voorselectie bekend, waarbij 22 van de 32 spelers voor het eerst bij de voorselectie van Jong Oranje zitten. "Voor Jong Oranje begint op 7 september de weg naar het EK 2023. We beginnen met een nieuwe lichting van spelers die na 1 januari 2000 geboren zijn en hebben hiervoor afscheid moeten nemen van een generatie spelers", duidde Van de Looi zijn keuze.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie