Fraser snakt met Sparta naar versterkingen: 'Zo'n houding helpt niet'

Fraser snakt met Sparta naar versterkingen: 'Zo'n houding helpt niet'

23-08-2021 09:06 Laatste update: 09:26
40

Sparta wist afgelopen zaterdag in eigen huis niet te winnen van Heracles Almelo. Het voetbal was niet overtuigend en de Rotterdammers lijken te snakken naar versterkingen, helemaal nu Abdou Harroui op weg is naar Engeland.

Sparta-trainer Henk Fraser blijft rustig onder de situatie. "Ik kan wel gestrest gaan doen, of geïrriteerd. Alleen weet ik inmiddels dat zo'n houding niet helpt", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De komende dagen zal blijken wat er wel of niet bij komt."

Met de transfersom die Harroui oplevert - naar verluidt zo'n 3,5 miljoen euro - kan Sparta rondkijken op de transfermarkt. Daarmee zouden onder meer Aaron Meijers (ADO Den Haag), Wouter Burger (Feyenoord) of Thom Haye (NAC Breda) aangetrokken kunnen worden. Deze spelers staan op het lijstje van technisch directeur Henk van Stee.

Het is voor Fraser te hopen dat Laros Duarte deze zomer wel in Rotterdam blijft. De middenvelder was tegen Heracles één van de betere spelers, maar staat in de belangstelling van FC Groningen en zou azen op een vertrek.