Interessante strijd in Italië: clubs vechten om handtekening Amrabat

Interessante strijd in Italië: clubs vechten om handtekening Amrabat

23-08-2021 15:50 Laatste update: 21:48
33

Meerdere clubs uit Italië hebben het oog laten vallen op Sofyan Amrabat. SSC Napoli en Atalanta zijn geïnteresseerd in de speler van Fiorentina.

Amrabat (25) lijkt in Italië aan een tweede leven te zijn begonnen. Hij kwam bij Feyenoord en Club Brugge minder goed uit de verf, maar werd vervolgens bij Hellas Verona op handen gedragen. De club verkocht hem vorig jaar aan Fiorentina, maar de kans bestaat dat er een nieuwe stap voor Amrabat in zit.

Napoli was al een tijdje in de race voor Amrabat en heeft nu opnieuw naar hem geïnformeerd, zoals Gianluca Di Marzio al meldde. Ook Atalanta Bergamo-trainer Gian Piero Gasperini heeft hem oog op de lijst staan, net als Torino, waar Amrabats oude trainer Ivan Juric zit. Ze kennen elkaar uit hun gezamenlijke periode bij Hellas. Fiorentina wil Amrabat echter niet laten vertrekken en houdt vast aan zijn contract tot de zomer van 2024.

Amrabat hervat deze week de groepstraining bij Fiorentina. Hij komt terug van een liesblessure, waaraan hij is geopereerd.