Heracles Almelo informeert naar Sierhuis, Stade Reims doet lastig

Heracles Almelo informeert naar Sierhuis, Stade Reims doet lastig

23-08-2021 21:25 Laatste update: 21:59
58

Heracles Almelo heeft de mogelijkheden onderzocht om Kaj Sierhuis op te halen bij Stade Reims. De Franse club stelt zich vooralsnog niet soepel op.

Sierhuis (23) is bij Stade Reims geen basisspeler en dus staat de club open voor een vertrek. Heracles hoopt Sierhuis op huurbasis naar Almelo te halen, maar heeft volgens betrouwbare bronnen een 'nee' gekregen van Stade Reims, dat zich niet heel soepel opstelt. Het is de vraag of het Heracles lukt om hem voor het sluiten van de transferperiode nog los te weken. In de wandelgangen klinkt ook de naam van Cyriel Dessers.

Sierhuis, voor wie ondanks zijn reserverol veel interesse is, maakte anderhalf jaar geleden de overstap van FC Groningen naar Frankrijk. In zijn eerste seizoen kwam hij tot 24 wedstrijden, waarin hij niet tot scoren kwam. 

Sierhuis doorliep de jeugdopleiding van Ajax, maar een doorbraak in het eerste elftal bleef uit. Hij werd verhuurd aan Groningen en daarna vervolgens definitief overgenomen. Sierhuis maakte voor vier miljoen euro de overstap naar Reims.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)