PSV verrast en weet Madueke te overtuigen: 'Don't worry, guys'

PSV verrast en weet Madueke te overtuigen: 'Don't worry, guys'

25-08-2021 16:38 Laatste update: 16:49
166

Groot contractnieuws uit Eindhoven: Noni Madueke gaat nergens heen. PSV heeft de verbintenis van de Engelse vleugelaanvaller opengebroken en verlengd tot medio 2025.

Madueke zette woensdagmiddag, een dag na de Champions League-eliminatie tegen Benfica, zijn handtekening in het Philips Stadion. Door zijn contract te verlengen houdt PSV hem uit handen van Premier League-clubs: Tottenham Hotspur was de laatste weken het meest concreet voor de negentienjarige aanvaller.

Madueke brak vorig seizoen door met negen goals en zes assists, maar was lang niet altijd een vaste waarde onder trainer Roger Schmidt. Dit jaar drukt hij al vroeg zijn stempel op het Eindhovense spel. In negen wedstrijden scoorde Madueke al zes keer, waaronder twee goals in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.

Het oude PSV-contract van Madueke liep nog drie jaar door. "Ik heb me vanaf dag één thuis gevoeld bij PSV", reageert de hoofdrolspeler. "We gaan er samen een mooie tijd van maken in Eindhoven, met prachtige voetbalavonden."