Goed nieuws voor Twente: aanvoerder keert terug in de wedstrijdselectie

Goed nieuws voor Twente: aanvoerder keert terug in de wedstrijdselectie

27-08-2021 13:11 Laatste update: 13:26
29

FC Twente-trainer Ron Jans heeft aankomend weekend weer de beschikking over Ricky van Wolfswinkel en Wout Brama. Laatstgenoemde maakt zaterdagavond voor het eerst dit seizoen deel uit van de selectie van de club uit Enschede.

De aanvoerder van Twente raakte namelijk geblesseerd in de voorbereiding op het huidige seizoen. De afgelopen weken heeft Brama weer volop meegetraind met de selectie en is dus fit genoeg bevonden om dit weekend weer in actie te komen. Ook heeft Jans in de punt van de aanval weer een extra optie. Van Wolfswinkel mistte vorige week het duel met Ajax vanwege een lichte knieblessure. Gelukkig voor Jans en Van Wolfswinkel zelf blijft het bij één wedstrijd absentie.

Twente gaat zaterdagavond op bezoek bij SC Cambuur op zoek naar de eerste driepunter van het seizoen. De ploeg van Jans verloor de eerste competitiewedstrijd met 2-1 van Fortuna Sittard, maar speelde vorig weekend wel knap gelijk tegen Ajax. Tegenstander Cambuur zal eveneens gebrand zijn om een resultaat te halen. De formatie van trainer Henk de Jong verloor zijn eerste twee wedstrijden van dit seizoen en staat op doelsaldo onderaan in de Eredivisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie