Ayoub wil terug naar Nederland: 'Ik heb altijd gezegd dat dat mijn club is'

Ayoub wil terug naar Nederland: 'Ik heb altijd gezegd dat dat mijn club is'

28-08-2021 11:30
83

Yassin Ayoub hoopt op een terugkeer naar FC Utrecht. De middenvelder staat op dit moment onder contract bij het Griekse Panathinaikos, maar heeft daar geen uitzicht op speeltijd.

Ayoub brak in 2013 door bij FC Utrecht en speelde in totaal zes seizoenen voor de club, waarna hij naar Feyenoord trok. Daar was hij anderhalf jaar geen basisspeler en leek een stap naar Griekenland de beste keuze te zijn, maar in Athene wil het ook niet vlotten. "Ik zou heel graag terug willen naar FC Utrecht", zegt de middenvelder in Een Berg Sport op RTV Utrecht. "Ik had opties om terug te komen naar Nederland, maar ik heb altijd gezegd dat Utrecht mijn club is in Nederland."

Wedden

Meer odds

Dat de kleine spelmaker op een dood spoor zit bij Panathinaikos, is wel duidelijk. Sinds hij in januari 2020 de transfer naar het Apostolos Nikolaidis maakte, kreeg hij pas acht basisplaatsen. Daarin wist hij niet tot scoren te komen. "Ik heb vier trainers gezien in een half seizoen", legt Ayoub zijn lastige situatie uit. "Het is lastig om de mensen hier te peilen. Ik moet er mee zien te dealen tot er een oplossing komt."