Harde klap voor Van de Ven en Raiola: FC Volendam wint arbitragezaak

Harde klap voor Van de Ven en Raiola: FC Volendam wint arbitragezaak

Gepubliceerd: maandag 30 augustus 2021 om 14:05ma 30-08-2021 om 14:05

Laatste update: maandag 30 augustus 2021 om 14:08ma 30-08-2021 om 14:08

Micky van de Ven en zaakwaarnemer Mino Raiola hebben de arbitragezaak tegen FC Volendam verloren. De verdediger wilde een ontbinding van zijn contract, maar heeft op alle punten verloren. Dat meldt De Telegraaf.

VfL Wolfsburg heeft naar verluidt twee miljoen euro geboden op Van de Ven, maar daar is Volendam niet mee akkoord gegaan. Eerder wees de club al een bod van Olympique Marseille af. Omdat Van de Ven liever vandaag dan morgen een transfer maakt, spande hij een arbitragezaak aan. Van de Ven kan zowel sportief als financieel een stap omhoog zetten en zette daarom in op de ontbinding van zijn contract. 

De zaak kwam vorige week voor en beide partijen kregen extra tijd om er in goede harmonie uit te komen. Maar dat is niet gelukt. De arbitragecommissie van de KNVB heeft Volendam op alle punten gelijk gegeven. Vooralsnog lijkt het erop dat Van de Ven ook tot de winter bij Volendam speelt, tenzij er nog een club komt die aan de voorwaarden van de club kan voldoen.

Volendam heeft aangegeven open te staan voor een oplossing, maar wel tegen de door de club gestelde voorwaarden. Van de Vens contract loopt nog tot 2023.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws