'PSV heeft in zoektocht naar nieuwe spits streepje voor op Zenit en Frankfurt'

'PSV heeft in zoektocht naar nieuwe spits streepje voor op Zenit en Frankfurt'

Gepubliceerd: maandag 30 augustus 2021 om 16:22ma 30-08-2021 om 16:22

Laatste update: maandag 30 augustus 2021 om 16:44ma 30-08-2021 om 16:44

PSV lijkt goede papieren te hebben voor de komst van de Braziliaanse spits Carlos Vinícius, klinkt het vanuit Portugal. Het Eindhovense voorstel bevalt Benfica.

PSV greep afgelopen weekend naast Luuk de Jong, waardoor technisch directeur John de Jong is doorgeschakeld naar alternatieven. Eén van de kandidaten voor de spitspositie is Vinícius. De 26-jarige aanvaller, vorig seizoen door Benfica verhuurd aan Tottenham Hotspur, moet gaan concurreren met Eran Zahavi.

Er zijn meer kapers op de kust, melden Portugese media maandag. Eintracht Frankfurt en Zenit Sint-Petersburg hebben zich ook gemeld voor Vinícius. Het voorstel van PSV bevalt Benfica echter het meest. De beslissing over de toekomst van de Braziliaan hangt nog af van 'enkele details', klinkt het. Later op de maandag worden er knopen doorgehakt.

Vinícius heeft geen basisplaats bij Benfica, waar hij dit seizoen niet verder kwam dan zes minuten in de competitiewedstrijd tegen Arouca (2-0). Hij heeft in Portugal een contract tot medio 2024 en speelde eerder bij Napoli, Rio Ave en AS Monaco.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws