Omroep Gelderland: NEC-spits Romeny gaat geluk opnieuw in Brabant beproeven

Omroep Gelderland: NEC-spits Romeny gaat geluk opnieuw in Brabant beproeven

31-08-2021 12:50 Laatste update: 13:19
18

NEC stuurt Ole Romeny opnieuw naar Noord-Brabant, meldt Omroep Gelderland. De spits werd vorig jaar verhuurd aan Willem II en zal het huidige seizoen afmaken bij NAC Breda.

Romeny kwam vorig seizoen niet tot scoren namens de Tricolores, die hun optie tot koop niet lichtten. De 21-jarige spits sloot weer aan bij het in de tussentijd gepromoveerde NEC en viel dit seizoen in tijdens de gewonnen wedstrijden tegen PEC Zwolle en Heracles Almelo. Na de komst van Ali Akman en Pedro Ruiz was hij echter niet meer nodig in De Goffert.

De wedstrijd tegen Heracles van zondag was waarschijnlijk zijn laatste in het rood-groen-zwart: Romeny loopt uit zijn contract en speelt tot het einde van het seizoen op huurbasis in Breda, meldt Omroep Gelderland. Bij NAC gaat hij concurrentie krijgen van Ayouba Kosiah, de momenteel geblesseerde Mario Bilate en Ralf Seuntjens, vrijdag goed voor drie doelpunten tegen ADO Den Haag. NAC laat overigens aan BN DeStem weten dat een akkoord met beide partijen 'veel te voorbarig' is.