Fortuna neemt na een half jaar en zes invalbeurten alweer afscheid van aanvaller

Fortuna neemt na een half jaar en zes invalbeurten alweer afscheid van aanvaller

03-09-2021 17:13
24

Fortuna Sittard heeft Thibaud Verlinden weten te slijten. Dat heeft de club bekend gemaakt op de eigen kanalen. De 22-jarige aanvaller vertrekt naar DAC Dunajská Streda, dat uitkomt op het hoogste niveau in Slowakije.

In Slowakije is de transfermarkt nog open en dus mocht DAC nog zaken doen met Fortuna. Het heeft Verlinden, die nog een contract tot medio 2022 had, per direct overgenomen van de Eredivisionist. Het is niet duidelijk of de Slowaken een transfersom hebben betaald voor Verlinden.

Wedden

Meer odds

Het verblijf van de Belg in Midden-Limburg mag met recht een mislukking genoemd worden. Pas een half jaar geleden werd hij overgenomen van Stoke City, maar sindsdien kwam Verlinden tot maar zes invalbeurten in het team van trainer Sjors Ultee. In de negentig minuten die hem in totaal gegund waren, lukte een doelpunt maken niet.

Fortuna hoeft niet te vrezen voor een aanvallerstekort. Met Toshio Lake, Samy Baghdadi, Tijjani Noslin, Emil Hansson, Mats Seuntjens en Lisandro Semedo heeft de club voldoende opties voor de drie offensieve posities.