'Ik speelde vijf jaar met de Galácticos en won de Champions League ook niet'

'Ik speelde vijf jaar met de Galácticos en won de Champions League ook niet'

Gepubliceerd: dinsdag 7 september 2021 om 15:30di 07-09-2021 om 15:30

Paris Saint-Germain heeft dan wel de beste selectie bij elkaar gekocht, maar volgens Ronaldo betekent dat nog niet dat de Champions League-zege dan al binnen is. De Braziliaanse spits van weleer trekt een vergelijking met zijn eigen periode.

De Parijzenaars hebben met Lionel Messi, Neymar en Kylian Mbappé een aanvalstrio om van te watertanden. Prijzen kun je echter niet kopen, weet ook Ronaldo. "Het is echt nog te vroeg om te zeggen dat ze de Champions League gaan winnen", zegt hij in het tv-programma 'El Presidente', opgetekend door Marca. "PSG staat op polepositie, maar praten en spelen zijn verschillende dingen."

De Braziliaanse ex-topspits brengt zijn eigen periode bij Real Madrid in herinnering. "Er zijn zo veel dingen die een wedstrijd kunnen beïnvloeden. Ik heb bijvoorbeeld bijna vijf jaar voor Real gespeeld in het Galácticos-team en ik heb de Champions League nooit gewonnen. Winnen is nooit wiskundig, zelfs als je de beste spelers in je team hebt. Dat geldt nu ook voor Paris Saint-Germain."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws