'Tottenham ziet beelden van Oranje en vreest voor een blessuregolf'

'Tottenham ziet beelden van Oranje en vreest voor een blessuregolf'

08-09-2021 12:56
8

Steven Bergwijn is mogelijk niet ongeschonden uit de interland tussen Nederland en Turkije gekomen. De vleugelaanvaller zat na zijn wisselbeurt met een zak ijs op zijn enkel en Tottenham Hotspur wacht met angst en beven af.

Bergwijn was de vervanger van de al eerder geblesseerd geraakte Cody Gakpo en speelde een prima wedstrijd tegen de Turken, maar werd in minuut 61 gewisseld ten faveure van Donyell Malen. Later was te zien dat de voormalig PSV-aanvaller op de reservebank zat met een zak ijs op zijn enkel. The Daily Mirror stelt dat Spurs vreest voor een blessure.

Als de Nederlander inderdaad een kwetsuur heeft opgelopen, zou dat bijzonder slecht nieuws zijn voor Tottenham. De Londense club zag eerder deze interlandperiode al dat sterspeler Son Heung-Min uitviel bij Zuid-Korea en heeft in Ryan Sessegnon en Tanguy Ndombele al twee twijfelgevallen voor de volgende competitiewedstrijd tegen Crystal Palace van komende zaterdag.

Giovani Lo Celso en Cristian Romero zullen dat treffen sowieso over moeten slaan. Het Argentijnse tweetal was betrokken bij een coronarel in Zuid-Amerika en moet in quarantaine voordat ze Groot-Brittannië weer in mogen. De twee voetballers hebben besloten om deze periode in Kroatië door te brengen, zodat ze wel gewoon naar buiten mogen om te trainen.