Van Gaal komt belofte na en bereidt zich optimaal voor op trainersklus bij Telstar

Van Gaal komt belofte na en bereidt zich optimaal voor op trainersklus bij Telstar

Gepubliceerd: donderdag 9 september 2021 om 11:12do 09-09-2021 om 11:12

Bondscoach Louis van Gaal komt zijn belofte na en neemt definitief plaats op de bank van eerstedivisionist Telstar. Dat laat de club weten via zijn officiële kanalen. De club meldt dat Van Gaal zich ook zal bemoeien met de training voorafgaand aan de wedstrijd tegen Jong AZ, om zich optimaal voor te bereiden.

Met de kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Jong AZ wil Telstar geld ophalen voor de stichting Spieren voor Spieren. Van elke kaart die verkocht wordt, gaat er 2,50 euro naar de stichting. Middels een loterij maken fans met een lot kans om tijdens de wedstrijd tegen Jong AZ te fungeren als assistent-trainer van Van Gaal. "Wil je samen met mij een wedstrijd verkloten? Koop dan loten”, stelde de bondscoach eerder.

Met de training die Van Gaal voorafgaand aan de wedstrijd geeft probeert Telstar extra geld binnen te halen. "Deze training is voor iedereen toegankelijk maar de club vraagt wel een bijdrage van 5 euro, inclusief koffie en thee. De volledige opbrengst hiervan gaat ook naar Stichting Spieren voor Spieren", schrijft de club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws