Feyenoord hakt knoop door in aanloop naar duel met Maccabi Haifa

Feyenoord hakt knoop door in aanloop naar duel met Maccabi Haifa

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2021 om 15:17vr 10-09-2021 om 15:17

Laatste update: vrijdag 10 september 2021 om 16:55vr 10-09-2021 om 16:55

Feyenoord heeft een beslissing genomen: Alireza Jahanbakhsh reist niet mee met de selectie voor de Conference League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa van aanstaande dinsdag. Dit vanwege de problematische relatie tussen Israël en Iran.

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar is nu officieel: Alireza ontbreekt tegen Maccabi Haifa. Vanwege de zeer moeizame relatie tussen Israël en Iran mag Jahanbakhsh van zijn land niet in actie komen in Israël. Doet hij dat wel, dan dreigt een levenslange schorsing bij het nationale elftal. Om dat te voorkomen, laat Feyenoord de aanvaller in Nederland. Ook in de thuiswedstrijd tegen Maccabi gaat hij niet in actie komen.

Feyenoord had dit weekend eigenlijk een wedstrijd gepland staan tegen Heracles Almelo, maar die is uitgesteld vanwege de naderende wedstrijd tegen Maccabi. Luis Sinisterra ontbreekt op dit moment nog vanwege internationale verplichtingen, maar hij reist zondag wel mee naar Israël. Vanwege de strenge coronamaatregelen zijn er geen journalisten en supporters welkom bij de wedstrijd tegen Maccabi.

De wedstrijd tussen Maccabi en Feyenoord wordt dinsdag gespeeld om 16.30 uur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws