Ultee: 'Begrijp dat Feyenoord aan hem denkt, interesse Utrecht en AZ logisch'

Ultee: 'Begrijp dat Feyenoord aan hem denkt, interesse Utrecht en AZ logisch'

10-09-2021 16:34
49

Feyenoord bracht op Deadline Day een bod uit op Fortuna Sittard-speler Mats Seuntjens, maar de club uit Limburg ging daar niet mee akkoord. Trainer Sjors Ultee begrijpt waarom Feyenoord aanklopte voor de aanvaller.

Het bod van Feyenoord kwam niet in de buurt van het bedrag dat Fortuna wilde ontvangen voor Seuntjens. Ultee ziet in de aanvaller een cruciale schakel in zijn team. Na het vertrek van Sebastian Polter naar VfL Bochum is Seuntjens de eerste keuze in de spits. "Mats is heel beweeglijk en daarmee voor veel tegenstanders lastig te bespelen. Voor ons is hij een geweldige speler", vertelt Ultee in gesprek met Voetbal International

Ultee lacht en gaat vervolgens verder. "Mats is een vreemde vogel, maar hij kan fantastisch voetballen. Arne Slot weet dat natuurlijk. Ik begrijp dat Feyenoord aan hem denkt, zoals ik interesse van FC Utrecht en AZ ook logisch zou vinden."

Naast Seuntjens was er ook voor Zian Flemming en George Cox concrete interesse. Volgens Ultee heeft het uitblijven van een transfer geen invloed op hun instelling. "Helemaal niet zelfs. Het zijn alle drie echte sportmensen, die in woord en daad meteen lieten blijken dat ze gewoon doorgaan. Ze zijn erop gebrand hun prestaties van vorig seizoen te evenaren of overtreffen", zo sluit de Fortuna-trainer af.