Mazraoui-contract hoofdpijndossier voor Ajax: 'Bij Raiola wordt die indruk gewekt'

Mazraoui-contract hoofdpijndossier voor Ajax: 'Bij Raiola wordt die indruk gewekt'

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2021 om 21:22vr 10-09-2021 om 21:22

De contractsituatie van Noussair Mazraoui is een hoofdpijndossier voor Ajax. De verdediger is inmiddels overgestapt naar zaakwaarnemer Mino Raiola en heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen. 

Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, stelt in de Kick-off Podcast dat Ajax Mazraoui een deadline moet stellen. "Het is een beetje dubbel. Mazroui heeft een paar keer hard geroepen dat hij bij wil tekenen. Dat geloof ik ook, die jongen is nog niet klaar bij Ajax. Alleen: bij spelers van Raiola wordt vaak tot november of december de indruk gewekt dat het wel goed komt met de contractverlenging… Tot puntje bij paaltje komt. Dat zag je bij Justin Kluivert en Brian Brobbey ook."

"Ik denk dat Ajax hem een deadline moet stellen. 'Heb je dan nog niet bijgetekend, dan wordt het gewoon Devyne Rensch die gaat spelen'. Dan moet je de voorkeur geven aan iemand met een doorlopend contract", vervolgt Verweij.

De journalist van De Telegraaf praat ook kort over de situatie van Ryan Gravenberch bij Ajax. "Overmars dacht dat hij een contract had tot 2022, met een eenzijdige optie voor Ajax om dat contract te verlengen tot 2023. Hij blijkt echter al tot 2023 vast te liggen. Hij zou openstaan voor contractverlenging, dus daar wil Ajax werk van gaan maken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws