Van Hooijdonk maakt 'transfer', dinsdag voor het eerst bij ESPN

Van Hooijdonk maakt 'transfer', dinsdag voor het eerst bij ESPN

10-09-2021 22:07 Laatste update: 22:51
111

Een transfer in analistenwereld: Pierre van Hooijdonk maakt de overstap van de NOS naar ESPN. Met dat nieuws pakt Johan Derksen uit bij Veronica Inside en dat nieuws wordt bevestigd voor ESPN-verslaggever Aletha Leidelmeijer.

Derksen stelt in de aflevering van Veronica Inside dat Van Hooijdonk binnenkort te zien is op ESPN. "Volgens welingelichte bronnen, doorgaans, wordt Van Hooijdonk de nieuwe man bij ESPN. Omdat hij zo lekker positief is, omdat hij zo lekker in volzinnen spreekt", zo vertelt een cynische Derksen.

Leidelmeijer, op dat moment via een videoverbinding in de uitzending, bevestigt dat Van Hooijdonk zijn opwachting gaat maken bij ESPN. "Hij zit er dinsdag inderdaad, tijdens Maccabi Haifa tegen Feyenoord." Wanneer presentator Wilfred Genee vraagt of dat structureel is, knikt Leidelmeijer. "Jullie weten het toch allemaal al?", zo sluit ze af.

Van Hooijdonk was doorgaans te zien tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal, waar hij de analyses verzorgde samen met Rafael van der Vaart.