Boscagli krijgt lachers op zijn hand na prachtige goal tegen AZ: 'Train ik op'

Boscagli krijgt lachers op zijn hand na prachtige goal tegen AZ: 'Train ik op'

Gepubliceerd: zondag 12 september 2021 om 07:28zo 12-09-2021 om 07:28

Laatste update: zondag 12 september 2021 om 08:07zo 12-09-2021 om 08:07

Olivier Boscagli zette PSV zaterdagavond op prachtige wijze op een 0-1 voorsprong op bezoek bij AZ. De Fransman pegelde de bal van afstand heerlijk in de kruising. Hij blijft ambitieus.

"Daar train ik op", begint Boscagli met een grote lach op zijn gezicht in gesprek met ESPN. "Nee, nee... Ik dacht: ik moet mijn kans pakken. Ik had geluk, want de bal ging er perfect in. Daar ben ik erg blij mee. Het is een prachtige treffer, nu wil ik meer." Eerder dit seizoen maakte Boscagli al een prachtige treffer tegen SC Cambuur. "Ik denk dat deze toch een stukje beter was. Ik ben er blij mee."

Door zijn treffer tegen AZ evenaart Boscagli zijn totale aantal doelpunten van vorig jaar: 2. "Toen scoorde ik alleen met het hoofd", doelt de Fransman op vorig seizoen. Trainer Roger Schmidt posteerde hem zaterdag op het middenveld, in plaats van centraal achterin. "Ik ben er blij mee dat ik heb team heb geholpen om te winnen. De trainer weet dat hij me hier neer kan zetten. Vanaf het middenveld kan ik aanvallender spelen", zo sluit hij af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws