Haller bijt van zich af: 'Ze denken te weten dat ik niet gelukkig ben bij Ajax'

Haller bijt van zich af: 'Ze denken te weten dat ik niet gelukkig ben bij Ajax'

Gepubliceerd: zondag 12 september 2021 om 15:51zo 12-09-2021 om 15:51

Laatste update: zondag 12 september 2021 om 16:08zo 12-09-2021 om 16:08

Sébastien Haller leidde Ajax zaterdagavond met twee goals naar een uitzege op PEC Zwolle, maar van extatische vreugde was geen sprake: de 27-jarige spits benadrukt dat er niets achter zijn manier van juichen moet worden gezocht.

Haller staat na vier competitiewedstrijden op vier goals in de Eredivisie, maar nooit juichte hij uitbundig. "Soms lach je wel, soms niet. Het ligt er gewoon aan wat voor moment het is. Ik ben blij, ik heb geen reden om ergens over te klagen", zei hij na afloop op de persconferentie.

"Ik weet hoe mensen zijn", vervolgt Haller. "Ze houden ervan om zich met iemand anders zijn leven te bemoeien. Dan denken ze te weten dat ik niet gelukkig ben, maar ze weten dat helemaal niet. Je kunt het me gewoon vragen. Ik wil niet altijd mijn emoties laten zien en soms kan ik het ook niet. Ik doe het niet expres, het is meer een reflex. Dan houd ik me liever rustig."

'Ik wil dit vasthouden'
Haller voelt zich goed, maar weet niet of hij nu op zijn best is bij Ajax. "Als je naar de statistieken kijkt, zou je zeggen van wel. Het verschil zit hem nu vooral in het maken van belangrijke doelpunten. Ik ben fit en ik heb vertrouwen. Ik wil dit vasthouden. We gaan zien of dat me in de Champions League of tijdens andere belangrijke wedstrijden ook gaat lukken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws