Veerman ziet transfer niet doorgaan: 'Ik heb me vrij slecht gevoeld, ja'

Veerman ziet transfer niet doorgaan: 'Ik heb me vrij slecht gevoeld, ja'

12-09-2021 17:24
59

Joey Veerman heeft de knop inmiddels omgezet na zijn afgeketste transfer. Hij kon eerst naar Italië en in de laatste paar dagen van de transferperiode meldde AZ zich bij sc Heerenveen, dat niet akkoord wilde gaan.

Veerman zag een nieuw avontuur juist wel zitten. "Ik heb op me op 30 en 31 augustus en 1 en 2 september vrij slecht gevoeld, ja. Maar dat gevoel is nu redelijk weg. We hebben een leuke ploeg, ook buiten het voetbal om. Dus ik heb het sowieso naar mijn zin bij Heerenveen, dat is het probleem niet", zegt Veerman tegen ESPN.

Wanneer het voor Veerman duidelijk werd dat er géén transfer meer zou komen? "De 30e. De trainer gunde me ook een transfer en dat gaf hij dagelijks aan. Als ik er even doorheen zat, kon ik naar hem toekomen. Niet dat ik er vaak doorheen zat, maar dat was wel prettig. De laatste paar dagen waren wel klote."

De transferperikelen hebben invloed gehad op het spel van Veerman. "Tegen AZ zeer zeker. Vandaag (zondag, tegen FC Groningen, red.) had ik niets te verliezen, er gaat niets meer gebeuren."