Fraser deelt bijzonder compliment uit: 'Superspeciaal, in mijn ogen is hij dat'

Fraser deelt bijzonder compliment uit: 'Superspeciaal, in mijn ogen is hij dat'

12-09-2021 18:11
10

De eerste overwinning van het seizoen is binnen voor Sparta. De Rotterdammers waren zondagmiddag met 3-1 te sterk voor Fortuna Sittard, tot blijdschap van trainer Henk Fraser.

"Wij zijn geen Barcelona of wat dan ook, dus we moeten het echt wel hebben van het collectief. Vandaag ben ik hartstikke blij dat we echt als collectief hebben gewonnen", concludeert Fraser in gesprek met RTV Rijnmond. Hij is lovend over Emmanuel Emegha, die als invaller de eindstand bepaalde. "Op dit moment is Emma keihard bezig om een basisspeler te worden. Hij zal zijn momenten krijgen om te beginnen. Hij is goed op weg."

De doelpuntenmaker aan de andere kant imponeerde Fraser ook: de assistent-bondscoach geeft Mats Seuntjens een bijzonder compliment. "In het voetbal zijn er mensen die superspeciaal zijn. In mijn ogen is Mats Seuntjens dat", zegt Fraser, die de aanvaller op fraaie wijze de 2-1 zag maken. De goal hakte erin bij Sparta. "Dan merk je bij ons dat we toch nog steeds gevoelig zijn voor dat soort zaken. Dan tonen we iets minder lef, iets minder initiatief, ook in het verdedigen."